Debreceni Református Kollégium Általános Iskolája
cím4026 Debrecen,Péterfia 1-7.
tel+36 52 614 893
fax+36 52 534 607
e-mail
OM azonosító 031110
Sakk Csapat Diákolimpia

Hétvégén rendezték meg a 2019-es Általános Iskolák illetve a Középiskolák Országos Sakk Csapat Diákolimpiáját a Brenner János Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumban Szombathelyen. Az iskolánkat nagy bravúrként két csapat is képviselte az alsós fiúk és a felsős fiúk mezőnyében.

Kezdjük a beszámolót a kicsikkel: a Berényi Krisztián, Tarsoly Andor, Bíró Beáta, Gajdács Jonatán nagyon érett játékkal, igazán szép teljesítménnyel, komoly csapatmunkával a 9. helyen végzett a 29 csapatból. Igazán büszkék lehetünk rájuk, hiszen sokszor 2 évvel idősebb ellenfelekkel játszottak, végig az éltáblákon (az utolsó három fordulóban a 2, 2, 1 táblákon küzdöttek). Jonatán teljesítménye külön tábladíjat ért a negyedik táblán.
A nagy fiúk Bodnár Roland, Fésűs Marcell, Kálnai Márton, Pólik Zalán összeállításban ültek az asztalokhoz és az előkelő 6. helyet szerezték meg a 24 csapatból. Nagyon erős volt a mezőny és tekintve, hogy a fiúk 6-osok, megsüvegelendő ez az eredmény. Mindegyik játékosunk megcsillogtatta erényét- Roland kiremizte a legmagasabb élővel rendelkező versenyzőt, Fésűs Marci schnell játékát talán még most is elemzik, Kálnai Marci komoly pontgyűjtést rendezett, Zalán pedig a legjobbkor szerzett pontokat.
Az egész versenyen nagyon családiasan, erős összefogással tudtunk méltó emléket állítani Lengyel Feri bácsinak, akinek a munkája, szellemisége érezhető volt a gyerekek játékában.
Gratulálunk!

Kapcsolódó galéria

Programok
Ebben a hónapban nincsenek programok.
Iskolaorvos

Név: Dr. Józsa Tibor

Tel:

Rendelési idő: Páros héten Csütörtök: 8:00-12:00-ig.

Helye: Debrecen, Füvészkert u. 4.

Iskolavédőnő

Név: Koncz Judit

Tel: -

Védőnői fogadóóra: Hétfő 8:00-10:00-ig

Helye: Az iskolában; Péterfia 1-7. tetőtér 002-es szoba

Ellátás helye: Debrecen, Füvészkert u. 4. szám alatti iskola-egészségügyi rendelő

Ellátás ideje: Páros héten Csütörtök 8:00-14:00-ig