Parádés farsang

Aktuális Hírek

Nemcsak hetek, hónapok, hanem évek óta vártunk arra a napra – diákok és tanárok egyaránt – , hogy végre kötöttségek nélkül, felszabadultan ünnepelhessük meg a farsangot. „Nettó” bohóckodás és határtalan felszabadultság vette kezdetét.
Ilyenkor mindenki bebújik egy álarc mögé, kissé „hátul hagyhatja” önmagát, hogy néhány órára valaki, vagy valami mássá lényegüljön át. Ez egy igazi kaland, ahol egymáson nevethetünk. Az alsósok így, ezzel az izgatottsággal léptek be reggel iskolánk kapuján, s alig várták, hogy délután kedvenc mesehősük, vagy állatuk bőrébe bújva játszhassanak, mókázzanak.
Az önfeledt jókedvből azonban a felsősök sem maradhattak ki, akik csapatonként egységes dresszbe bújva közösségi játékokkal csaltak mosolyt egymás arcára. A garantált kacagást itt nem a jelmezek, hanem egyéb „kellékek”, úgy mint a szabaduló szoba, az angolos kvíz, a farsangi totó, az ügyességi vetélkedők, a logikai feladatok, a rajzos activity, és a képekbe rejtett tárgyak felismerése biztosította.
A napunk különlegességét az adta meg, hogy csapataink a küzdelem hevében elfelejtettek szomorkodni. Ezen a napon minden szinten csak győzteseket avattunk, s volt is aztán hejehuja vigalom. Jutalmuk azonban nem habos fánk vagy mákos patkó, hanem egy továbbra is parádés tanítás- ill felelésmentes nap lesz.

326042252_1318006578773068_3405744881284740858_n

kép 1 / 44