FELHÍVÁS – Legyél Te is Karácsonyi MosolyManó!

Aktuális Hírek

A PontVelem Program a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve idén karácsonykor is nagyszabású jótékonysági akciót szervez az általános iskolákban a Belügyminisztérium Köznevelésért Felelős Államtitkársága és a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató támogatásával. A MosolyManók jótékonysági akcióban az elmúlt hét év során, közel 70 ezer ajándékcsomagot állítottak össze az általános iskolás gyerekek rászoruló társaik részére.

A gyűjtés nagyon egyszerű! Nincs más teendő, minthogy a diákok az általuk már nem használt, de jó állapotú, vagy új játékaikat rakják dobozba, csomagolják be, majd írják rá, hogy milyen nemű és korú társuknak küldik azokat. Arra is kérik a gyerekeket, hogy olyan ajándékcsomagot készítsenek, melynek ők maguk is örülnének. Ügyeljenek arra, hogy csak hibátlan, hiánytalan és megtisztított játékokat, illetve fél évnél hosszabb lejárati idejű édességeket helyezzenek a dobozba. Az ajándékot személyesebbé tehetik a megajándékozott gyermeknek szóló kedves üzenettel.

A csomagokat csak be kell hozni az iskolába, leadni az osztályfőnököknél, onnan már a GLS Hungary Csomaglogisztikai Szolgáltató szállítja el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat raktáraiba, ahonnan a karitatív szervezet még karácsony előtt eljuttatja az ajándékokat a rászoruló gyerekeknek.

A MosolyManók akcióban résztvevő gyerekek számára készült tájékoztató videó az alábbi linken tekinthető meg. https://videa.hu/player?v=UUFpki5RGTrHRXpu

A felajánlások gyűjtése december 6-ig zajlik, a www.mosolymanok.hu honlapon minden további információ elérhető.

Köszönet a MosolyManóknak!