Olvasókör

Könyvtár

„Már kb. fél éve, hogy megalakult a mi kis közösségünk, az Olvasókör. Olvasni szerető diákok járnak ide, amilyen én is vagyok. Könyvbemutatót tartunk, könyvesboltba megyünk, és néha belefér egy kis mozi. Persze, hogy ne száradjunk ki, minden alkalommal teázunk.” 
Csathó Emese  6.b

„Az irodalom kisvonata minden helyre elutazik, nagy időutazásban vesz részt. Néha vannak megállók, például a Libri könyvesbolt vagy esetleg a Cinema City – de egyébként nincs megállás. Most nehogy megijedj! Nyugi, itt nincs tankönyv vagy tanulás, ez nem ezért irodalom szakkör! Itt mindenki elmondhatja gondolatait, véleményét. Na, de most megyek, mert itthagy a vonat!” 
Sarkadi Adél  6.b

 „Ez a szakkör nekem egy kikapcsolódás, nagyon szeretem. A könyvtárban tartjuk, ettől még hangulatosabb. A társaság nagyon jó, rengeteget nevetünk…. Aki elolvas egy könyvet, az elhozza és bemutatja – elmeséli, hogy miről szól.” 
Szolnoki Nóra  6.b

„Jó együtt lenni és megbeszélni azt a könyvet, ami tetszik! Itt kedvet kapok más könyveket is elolvasni, miközben beszélgetünk a történetekről Jártunk a Libri könyvesboltban és a Kisasszonyok című filmet is megnéztük a moziban.” 
Széles Hanna  6.b

„Az olvasó szakkör nagyon sokoldalú. Én azért szeretek ide járni, mert rátalálok magamra a könyvek között és most már jobban tudok választani. A szakkörön nagyon jól érezzük magunkat, teázunk, beszélgetünk és nevetünk. A könyvek, amiket bemutatunk, mindig nagyon izgalmasak. Nagyon szeretek ide járni!” 
Hatvani Dóra  6.b